focus

De kracht van het beeld
1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar wordt met dat beeld gezegd wat je wil zeggen. Wij helpen bij de keuze van de juiste beelden. Wat je niet toont is even belangrijk als wat je wel toont. Daarin zit de kracht van het beeld.

Welk medium?
Communiceren kan op steeds meer manieren. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt speelfilms op je mobiel kijken en in de bioscoop draaien films opgenomen op een iPhone. Alles kan, maar is het ook makkelijker geworden? Gelukkig veel dingen wel. Maar door al die keuzemogelijkheden en de snel veranderende technieken kunnen ogenschijnlijk simpele handelingen, bijvoorbeeld een filmpje op je mobiele telefoon zetten, ingewikkelder blijken dan gedacht. Je ziet dan snel door de bomen het bos niet meer.

Juiste keuze
We worden dagelijks overladen met informatie. Iedereen kiest daaruit wat hij of zij belangrijk vindt. Andersom geldt natuurlijk: Hoe zorg ik er voor dat ik, mijn product of mijn bedrijf gezien worden? Met andere woorden: Hoe presenteer ik me en hoe onderscheid ik mijzelf van de rest? Bewegend beeld trekt de aandacht, maar zonder inhoud wordt het ook zo weer vergeten. Verpak daarom de inhoud zo dat er naar gekeken wordt en de boodschap overkomt.

Onze focus
Wij zien het als onze taak onze klanten te begeleiden in het maakproces. Van idee tot film. Wij zorgen er voor dat de film via de juiste media getoond kan worden. Waar is de focus op gericht? Wie wil je bereiken?

OBA


Wave Video en Multimedia
Oudezijds Achterburgwal 125hs
1012 DE Amsterdam
M: 06 - 43197260
E: info@wave-video.nl

Op kantoor alleen via afspraak:
Ma. t/m Vrij. 10.00 - 18:15 uur