nieuwe media

Video, video, video
Het moderne leven is doordrenkt met videobeelden. Op straat in etalages, in restaurants op grote schermen, YouTube filmpjes op de computer of mobiele telefoon. Er bestaan zelfs tijdschriften met bewegend beeld. Het maken en verspreiden van videobeelden kan nu door iedereen gebeuren en is niet meer voorbehouden aan professionals met dure apparatuur. Dit proces is niet meer te stoppen en heeft in vele opzichten een positief effect op het aanbod.

Opvallen
Hoe val ik op? Hoe breng ik mijn boodschap over bij de juiste mensen? In de eerste plaats moet er nagedacht worden over de inhoud. Wat wil je eigenlijk vertellen? Ook het medium dat je kiest is van belang. Een bedrijfsfilm gemaakt om op een website te plaatsen communiceert heel anders dan een bedrijfsfilm op dvd. Wie wil je bereiken? Maar ook zeker niet onbelangrijk is de vorm waarin de uiting gegoten wordt. Soms bestaat de vorm uit een simpel interview gemaakt met een handycam, maar de vorm kan ook gedicteerd worden volgens de lijnen van een strakke corporate identity.

Narrowcasting
Door de komst van 'platte' LCD- en plasmatelevisies kan er tegenwoordig overal binnen bedrijven video getoond worden. Deze 'levende' schilderijen zijn zeer geschikt voor reclame- of promotiedoeleinden op te tonen, maar ook voor nieuws of om videokunst op te tonen.

greenscreen


Wave Video en Multimedia
Oudezijds Achterburgwal 125hs
1012 DE Amsterdam
M: 06 - 43197260
E: info@wave-video.nl

Op kantoor alleen via afspraak:
Ma. t/m Vrij. 10.00 - 18:15 uur