internet

Informatiebron
Internet speelt een steeds grotere rol in ons leven. Het is de grootste informatiebron waar we gebruik van maken en voor veel mensen is internet een manier om zich aan de buitenwereld te presenteren. Je zou kunnen zeggen dat voor veel mensen hun identiteit gekoppeld is aan internet en andersom dat mensen worden gekoppeld aan het profiel dat ze op internet hebben. Het is dus verstandig om na te denken hoe je jezelf of je bedrijf online presenteert en profileert. Dit kan via een website of via de diverse social media, zodat datgene wat je online uitstraalt in overeenstemming is met het doel dat je voor ogen staat. Soms wordt met websites de plank volledig misgeslagen, omdat men niet op een goede manier communiceert.

Video
Een manier om te communiceren op internet is met bewegend beeld (animatie of video). Het voordeel van bewegend beeld is dat het meteen in het oog springt en de kijker als het ware dwingt om te kijken. Als je niet in een oogopslag ziet waar het over gaat kan dat als onrustig ervaren worden en webpagina's niet snel genoeg geladen worden zijn een bron van ergernis. Dit kan inhoudelijk en technisch voor uitdagingen zorgen.

Profileren
Wij kunnen advies geven hoe u zich met video kunt profileren op internet. Of het nu gaat om de presentatie van een product, een bedrijf of een persoonlijke presentatie. We bieden op maat gesneden oplossingen.

socialmedia


Wave Video en Multimedia
Oudezijds Achterburgwal 125hs
1012 DE Amsterdam
M: 06 - 43197260
E: info@wave-video.nl

Op kantoor alleen via afspraak:
Ma. t/m Vrij. 11.00 - 18:15 uur